Meditatie-oefening voor groepen

Kleuren van licht sturen naar elkaar

Kleuren sturen vanuit het hart

Meditatie

Je zou kunnen samenkomen met mensen en een groep stichten die bezig is met lichtuitwisseling onder elkaar. Je zou kleuren kunnen sturen naar elkaar vanuit het hart, zoiets heeft een heel grote betekenis.

Het is goed om te experimenteren met kleuren

Als je violet stuurt naar elkaar, kan het zijn dat je in een enorm diepe meditatie komt. Als je groen stuurt naar elkaar, kan je gezonder uit de meditatie komen. Het is goed om te experimenteren met kleuren.

Mensen die kleuren kunnen waarnemen

Er zijn mensen die dit boek lezen die over enkele jaren heel nauwkeurig kleuren zullen kunnen waarnemen, maar die niet zullen weten wat ze daarmee kunnen doen, tenzij ze in een groep komen waar er gemediteerd wordt vanuit de kleur en waar er gewerkt wordt met kleur, waar kleur gestuurd wordt.

Dit kan je leren, het ligt binnen je eigen mogelijkheden. Je kan daaraan deelnemen als je wil. Ik zeg enkele jaren, maar het geeft een perspectief in wat je kan doen met elkaar.

Als je samenkomt om te mediteren op kleur

Het is als het ware een studieobject, als een licht dat gegeven kan worden, als een centraal licht dat aanwezig kan komen en van waaruit je verschillende kleuren kan ontdekken in je eigen wezen. Ik kan het niet duidelijker zeggen op dit moment, maar als je samenkomt om te mediteren op kleur, stel je dan een centraal licht voor. Als een vlam, maar het is een ander licht, het is een licht van vreugde dat danst vanuit de eenheid van het Goddelijke.

Stel je een centraal licht voor in het midden van je groep, als een soort vlam van vreugde die danst vanuit de eenheid van het Goddelijke

Als je je dit vuur voorstelt, als je je dit licht voorstelt en in je midden plaatst, dan zal het daar zijn, niet zichtbaar uiterlijk, maar het zal aanwezig zijn in het hart van elk wezen omdat het tegenwoordig gesteld is door de geest.

Samen met het licht

De kracht van de geest kan aanwezig zijn wanneer mensen zoeken naar vrede en dat doen in samenhang met het licht. Besef dat dit een heel actief iets is en dat van daaruit heel veel ontdekkingen gedaan kunnen worden die heel belangrijk zijn voor mensen. Stel daar dus belang in, maar wel van binnenuit.

Wanneer je met licht werkt kan je moeilijke situaties oplossen, zelfs de moeilijkste, maar geduld is wel de eerste voorwaarde

Als je dit gaat doen, breng je vernieuwing, op de eerste plaats in je eigen leven, en ten tweede in het leven rond je. Van daaruit ben je in staat je solidariteit te tonen met heel veel mensen die in moeilijke situaties zitten.

Want wanneer je met licht werkt kan je moeilijke situaties oplossen, zelfs de moeilijkste waar er normalerwijze zelfs geen beginnen aan is. Denk nooit dat er onoplosbare dingen zijn. Maar geduld is wel fundamenteel.

Wanneer je werkt met licht, moet je absoluut geduld hebben en dat is een eerste voorwaarde, anders kan je niets bereiken. Het betekent dat je ook het geloof moet hebben in het licht want niets is groter dan het licht dat vanuit liefde gestuurd wordt.

Als je dit begrijpt, dan kan je heel veel betekenen voor anderen. Maar het heeft geen naam en het zal ook naamloos blijven. Je doet het niet om jezelf in de belangstelling te brengen. Het is een opkomen voor jezelf en het opkomen voor de juiste dingen op deze wereld.”

Niets is groter dan het licht dat vanuit liefde gestuurd wordt, maar het heeft geen naam en het zal ook naamloos blijven

Meester Morya

Meester Morya

Geert Crevits
Fragment uit: “Morya Kracht 2:
Sleutel tot de Nieuwe Tijd”

uit hoofdstuk 9: ‘De ander is een deel van jezelf’
© Mayil.com

Morya Kracht 2: Sleutel tot de Nieuwe Tijd
Print deze meditatie uit