GDPR

Wij informeren je graag over de manier waarop Mayil vzw jouw persoonsgegevens verwerkt en bewaart.

Volgens onze interactie met jou hebben we verschillende niveaus van persoonsgegevens-verzameling:

1) eNieuws lezers

Bij aanvraag van de nieuwsbrief gaf je je naam en emailadres op, samen met je gemeente/stad en land, eventueel aangevuld met je interesses en hoe je over ons gehoord hebt. We vragen om je stad/gemeente om verwarring tussen naamgenoten te kunnen voorkomen of vast te stellen.

Om de nieuwsbrief te kunnen versturen, worden (enkel) jouw naam en email-adres doorgegeven aan Sendinblue (Telenet was helaas niet in staat al onze nieuwsbrieven te versturen zonder dat we op het internet als spammers worden bestempeld). Sendinblue verzamelt op hun beurt bepaalde gegevens i.v.m. of onze nieuwsbrieven geopend en aangeklikt worden. Zelf raadplegen wij deze gegevens enkel wanneer er een vraag komt van een lezer zoals "Hoe komt het dat ik mijn nieuwsbrief niet (meer) ontvang?"

2) Wie deelneemt aan een lezing of cursus

Als je online inschrijft voor een van onze activiteiten, vragen we soms ook om je telefoonnummer. Dit nummer gebruiken we enkel in geval van onverwachte annulatie van de activiteit.

3) Klanten van de uitgeverij

Als je online bij Mayil.com een boek, cd, kaartenset enz. aankoopt, dan bewaren wij jouw adres en de details van je aankoop (wat je koopt en wanneer het besteld, betaald en verstuurd wordt). Gegevens over aankopen die niet online óf niet rechtstreeks bij Mayil gebeuren, worden niet verzameld of bewaard.

4) Wie zich inschrijft om "op de kaart" te staan

Als je je opgeeft om "op de kaart" te staan zodat je andere Morya lezers kan contacteren of door hen gecontacteerd kan worden, dan bewaren wij je naam, adres, emailadres en eventueel je telefoonnummer. Enkel je voornaam of nickname en dorp/stad komen online te staan, je andere gegevens worden offline bewaard door Mayil. Alleen andere mensen van op de kaart staat kunnen ons vragen om contactgegevens te ontvangen van mensen uit hun eigen buurt. Je kan je op elk moment opnieuw van de kaart laten verwijderen en je gegevens uit onze contacten laten wissen.

5) Mensen die tussen 2007 en 2012 een boodschap ontvingen

Als je een persoonlijke boodschap van Meester Morya ontving tussen 2007 en 2012, dan beschikken wij over de datum(s) van aanvraag, betaling, opname en verzending van de boodschap, je eventuele vraagstelling en wellicht ook je toenmalige adres en leeftijd. Over wie vóór 2007 een boodschap ontving of een cursus volgde, hebben wij ofwel niets meer, ofwel enkel een naam op een papieren lijst in het archief.
Ben je je boodschap op cd (2007-2012) van toen verloren? Er is een kleine kans dat we een digitale kopie van jouw boodschap nog bewaard hebben. Vraag erom, we kunnen het voor je opzoeken.

Gegevensbewaring

Jouw gegevens worden bewaard in een offline database, die enkel geraadpleegd kan worden door Marie of Lydia, die dat steeds doen met groot respect en alleen indien nodig of gepast.

Als je je eigen gegevens uit onze database wil raadplegen of laten verwijderen, neem dan gerust contact met ons op.

Contact