Meewerken

Het mooiste wat je kan doen om mee te werken, is Meester Morya betrekken in je eigen leven. Neem Hem in je hart en probeer je leven op een goede manier uit te bouwen.

Doe goede dingen, niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. Probeer bewust met de dingen om te gaan en breng de liefde in je hart. Leer wat het is om jezelf te zijn op jouw unieke manier.

Meester Morya in je eigen leven

Vraag de nieuwsbrief aan

Als je onze nieuwsbrief aanvraagt (in het Nederlands, Engels, Pools of Duits) ontvang je maandelijks een prachtige bezinningstekst van Meester Morya, gekozen ter gelegenheid van de volle maan van die maand.

Mayil eNieuws

Youtube

Bekijk al onze video's en abonneer je op ons youtube-kanaal.

youtube.com/Moryaspiritual

Facebook

Je kan ook met ons in contact blijven via facebook.

Facebook

Koop een publicatie bij Mayil.com

Ook door de aankoop van boeken of andere artikelen via www.mayil.com steun je het werk van Morya.org.

Mayil.com publicaties

Delen met anderen

Stuur de Mayil nieuwsbrief door

Als je méér wil doen, kan je ook anderen inlichten over het bestaan van Meester Morya en zijn liefdevolle werk voor de mensheid. De makkelijkste manier om dit te doen is door de nieuwsbrief aan hen door te sturen, zodat zij de bezinningstekst ook kunnen lezen en kunnen voelen of het hen aanspreekt en hen misschien moed, hoop en inzicht kan geven.

Deel Morya-quotes in je social media

Kies mooie citaten uit (bijvoorbeeld uit het Online Advies of de Levenslessen op mayil.com of uit de Wijsheid op morya.org) en deel ze op je social media zodat meer mensen Meester Morya kunnen leren kennen. Jouw citaten kunnen veel betekenen voor anderen!

Zorg voor een goede bronvermelding zodat nieuwe mensen onze websites kunnen vinden.

Over bronvermeldingen

Brochures verspreiden

Je kan ook een aantal gratis brochures bestellen en doorgeven aan mensen die je kent of op plekken leggen waar geïnteresseerde mensen ze kunnen vinden.

Gratis brochures bestellen

Internationaal contacten leggen

Onze nieuwsbrief bestaat niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels, het Pools en het Duits dus kan je ook vrienden die deze talen spreken hiernaar doorverwijzen, en dit zou voor het werk van Meester Morya zeker en vast een grote hulp zijn.

Laat iedereen vrij!

Als je iemand anders in contact brengt met Meester Morya, geef je de ander de kans om zichzelf beter te leren kennen en om beter zichzelf te leren zijn. Je mag de ander vertellen over Meester Morya, maar dring het nooit op!

Meewerken

Dienstbaar zijn als vrijwilliger

Ben je dol op Meester Morya en wil je graag nog meer doen? Dat is fantastisch!

Op dit moment zijn we vooral op zoek naar mensen met deze talenten of interesses:

  • Ben je Vlaams/Nederlands en heel goed in Engels, Duits of Pools? Ben je ook gewend aan de stijl van de boeken van Meester Morya?
    • We zoeken mensen die letterlijke vertalingen in het Engels kunnen maken van de boeken waar (vb. Poolse) vertalers die geen Nederlands kennen op kunnen terugvallen.
    • We zoeken ook mensen die gemaakte vertalingen in het Pools of Duits kunnen herlezen en reviseren. Een boek van Morya wordt nooit door één persoon vertaald! Er zijn altijd meerdere mensen die na elkaar een boek onder handen nemen.
  • Ben je tweetalig Nederlands-Frans? Misschien ben je wel bereid om af en toe een tekst voor ons te vertalen. Of misschien wil je zelfs maandelijks onze nieuwsbrief vertalen in het Frans (inleiding + volle maan tekst + af en toe een klein nieuws-item)?
  • Je moedertaal is niet het Nederlands maar je kent vlot en grondig Nederlands/Vlaams en je wil graag teksten vertalen of vertaalde teksten herlezen voor ons? Elke taal is welkom!
  • Je hebt nuttige contacten met boekhandels, verdelers, spirituele centra of spirituele gemeenschappen (in BE of NL maar vooral ook in het buitenland)? Prachtig! Vertel hen over ons.
  • Je houdt van digitaal? Je hebt bijvoorbeeld programmeerkennis/kennis van websites bouwen of je bent bedreven in youtube en dergelijke? Jouw hulp is zeker welkom.

Op vrijwillige basis en vrijblijvend

Het meeste werk gebeurt op vrijwillige basis. Het is belangrijk om te beseffen dat je minstens even veel wint door wat je doet als wat je erin investeert. Terwijl je met Meester Morya's boeken en woorden werkt, werkt Hij op zijn beurt met jou. Hij verandert je leven ten goede.

Het is onze ervaring dat velen die met een of ander vrijwilligerswerk beginnen voor Meester Morya, hun leven drastisch en in positieve zin zien veranderen binnen enkele maanden tijd. Goede dingen komen op hun pad, ze worden gelukkiger en komen in een nieuw bestaan, en meestal voelen ze na een tijdje de nood/wens niet meer om nog voor Meester Morya te blijven werken. Hun leven neemt een nieuwe wending, en dan is dat gewoon zo. Voor Meester Morya werken is een kans, geen verplichting! Toch zijn er ook enkele mensen die jarenlang doorgegaan zijn met hun werk op een mooie en goede manier, en daar zijn we heel dankbaar voor!

Neem contact op met ons

Voel je je geroepen om vrijwillig mee te werken met ons en iets moois in de wereld te brengen? Neem contact op met ons, we kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Contact