Giften

Mayil vzw is een non-profit organisatie die begin 2012 werd opgericht door Geert samen met zijn vrouw Lydia en zijn dochter Marie, om de missie en het werk van Meester Morya via Geert (sinds ca. 1985) officieel en blijvend vorm te geven voor de toekomst. Deze officiële verenigingsvorm garandeert dat als de vzw (en de uitgeverij) winst maakt, deze volledig terug geïnvesteerd wordt voor haar goede doel.

Jouw gift ondersteunt onze werking en maakt nieuwe projecten mogelijk!

Mayil vzw logo

Jouw gift maakt het mogelijk

  • Vervollediging van de Morya Kracht reeks in het Nederlands en publicatie van alle 42 Morya cursussen
  • Onderhoud en uitbreiding van de websites (Morya.org / Mayil.com), met nieuwe teksten, citaten, podcasts, meditaties enz.
  • Ontwikkeling van e-boeken
  • Opmaak en uitgave van nieuwe bezinningsboekjes, werkboeken, audio-publicaties en andere
  • Vertalingen en uitgave van Morya boeken en projecten in het Engels, Pools, Duits en andere talen
  • ... en nog veel meer!

Daarnaast helpt je gift ook bij de ondersteuning van de dagelijkse werking van de uitgeverij en het werk van Meester Morya.

Mayil boeken

Bankgegevens

Samen gaan we vooruit

Donaties (eenmalig of maandelijks, klein of groot) zijn welkom op het volgende rekeningnummer:

IBAN: BE80 7380 3514 8677
BIC: KREDBEBB
op naam van: MAYIL vzw
adres: Stijn Streuvelslaan 12, 9840 De Pinte (België)
Met mededeling: “gift vanwege ... (je voornaam en familienaam)”

Als je overschrijft vanaf een rekening binnen Europa, dan is je overschrijving volledig kosteloos. Jouw gift is voor ons vrij van btw en van belastingen en kan dus 100% ingezet worden waar het nodig is.

Let op, je gift aan Mayil geeft je geen recht op enige belastingsvermindering.

Stuur ons een mailtje!

Graag ontvangen wij van jou ook een mailtje, zodat we in contact kunnen komen en je kunnen bedanken! Email: marie(a)mayil.com (vervang (a) door @)

Buiten Europa

Wens je een donatie te doen van buiten Europa, neem dan contact op met ons zodat we je kunnen helpen om het op een goede en eenvoudige manier te laten verlopen.

Contact
brochure

Steunen via een aankoop

Boeken, kaarten, audio

Elke aankoop bij Mayil helpt om onze werking te ondersteunen! Maak je keuze uit het uitgebreide gamma boeken, boekjes, kaartensets, werkboeken en audio publicaties.

Koop via Mayil.com rechtstreeks bij ons, of bestel de publicaties die je wenst via de boekhandel in je buurt.

Daarnaast is er ook een bijzonder artikel waarbij je het werk van Meester Morya een beetje extra kan steunen en tegelijk iets bijzonders in huis haalt:

Het zilveren juweel (76,90 euro)

“Het MM hangertje is goed toegekomen, waarvoor dank! Oo, ik ben er zo blij mee, het is zo mooi zo krachtig en zacht tezelfdertijd.”

“Wat een prachtige hanger en wat een mooie symboliek. Het voelt het als een bekrachtiging, een bescherming …. Ik ben er erg blij mee.”

“Vandaag heb ik het hangertje mogen ontvangen. Het is nog mooier en fijner afgewerkt dan ik me had voorgesteld. En ook nog in zo'n extra mooi zakje! Het was een plezier om het open te maken. Ik draag niet vaak iets rond mijn hals, maar dit ga ik heel vaak dragen. Ik ben er heel blij mee.”

Ontdek het zilveren juweel op Mayil.com
Mayil boeken
De zilveren hanger met het Morya symbool