Lezingen en workshops / Agenda

Marie Crevits is een enthousiast spreker die veel plezier beleeft aan het overbrengen van inzichten en levenswijsheid van Meester Morya tijdens haar lezingen en workshops.

Marie speelt graag spontaan in op het publiek en er is ook steeds ruimte voor deelnemers om zelf thema's aan te brengen of algemene vragen te stellen. In de workshops wordt er ook tijd gemaakt voor een of meerdere meditatie-oefeningen of een korte meditatie in groep.

Agenda van komende activiteiten

Ma. 16 januari 2023 (14u): Workshop in Stekene (Sint-Niklaas)
Binnenkort opnieuw: Lezing over 'Leven vanuit je hart'

Graag een lezing of workshop bij jou in de buurt? Nodig ons uit

Ma. 16 januari 2023: Workshop in Stekene (bij Sint-Niklaas)

Op maandangnamiddag 16 januari 2023
Van 14u tot rond 17u
Adres:
Drieschouwen 134, 9190 Stekene

De plaatsen zijn beperkt; vooraf inschrijven is daarom noodzakelijk en doe je met een mailtje naar marie(a)mayil.com (vervang (a) door @)

Deelname: 15 euro

In deze bijeenkomst gaan we een aantal praktische tips bekijken die Meester Morya geeft in verband met innerlijk vernieuwen, oude patronen loslaten, in je leven komen en vertrouwen ontdekken en versterken in jezelf. Met meditaties en oefeningen om in de praktijk toe te passen.

Lezing over "Leven vanuit het hart"

Binnenkort opnieuw gepland. Hou onze nieuwsbrief in de gaten!

Deelname: € 12

Meester Morya spreekt in zijn boeken dikwijls over 'Leven vanuit je hart' en geeft daarbij duidelijke lijnen over wat dat betekent en hoe je het aanpakt in de praktijk; hoe je hartelijk en liefdevol kan zijn en kan omgaan met mensen die niet altijd liefdevol zijn; wat liefde van je vraagt, maar ook hoe je soms te veel kan doen. Hij geeft praktische tips en belangrijke inzichten om dichter bij jezelf te gaan leven en een nieuwe verbinding te maken met de mensen rond je.

Met verschillende meditaties gebaseerd op tekstfragmenten uit de Morya Wijsheid en Morya Kracht boeken.

Voorbij

Eerder dit jaar waren er al andere activiteiten:
- Workshop in Helmond
- Workshop bij het Morya groepje van Utrecht
- Lezing in Drenthe (in het Spiritueel Café in Gasselternijveen)
- Workshop over 'de wil' in Zandhoven
- Boekenstand op de Steinerbeurs in Brugge
- Lezingen over 'Leven vanuit je hart' in De Pinte en in Geel

Nodig ons uit

Wil jij graag helpen met het organiseren van een bijeenkomst bij je thuis of bij jou in de buurt? Neem dan zeker contact op met ons! We zorgen samen dat het mogelijk wordt.

 

Contact

 

Bekijk vroegere lezingen

Bij Video's (of op ons youtube-kanaal Moryaspiritual) kan je heel wat vorige lezingen terugkijken.

Ontdek zo alle lezingen over "Thuis in je eigen leven", bekijk de avondvullende voordracht over "Spiritualiteit kent geen leeftijd", of bekijk de korte lezing over "Morya Wijsheid - Sterk staan in jezelf, rustig in je hoofd" gegeven op de Lotus-beurs.

Alle video's