Over ons

De miljoenen woorden die Meester Morya telepathisch via Geert aan de wereld gaf, zijn een ongelooflijke schat van wijsheid en inzicht, bedoeld voor JOU.

Als je zoekt naar een bewuster leven, een dieper leven, een vreugdevoller bestaan, als je weet dat er méér moet zijn in het leven dan alleen wat de wereld je toont, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem een duik in de teksten van Meester Morya, probeer de oefeningen en meditaties uit, en je zal zien: je leven zal veranderen. Je wordt rustiger, sterker, je krijgt meer vertrouwen en je kan geleidelijk ook meer gaan betekenen voor de mensen rond je.

Meer dan 42 boeken op stapel

Het begon allemaal in 1985, toen Meester Morya contact nam met Geert en Lydia Crevits. Niemand vermoedde toen dat Geert vanaf de jaren ’90 tot juni 2012 vele tienduizenden persoonlijke boodschappen van Meester Morya zou geven aan talloze mensen in België, Nederland en daarbuiten, of dat er maar liefst 42 cursussen zouden ontstaan, die ooit allemaal als boek zullen verschijnen en in meerdere talen uitgegeven worden.

... om jou je levensvreugde te laten vinden

Met zijn werk voor Meester Morya wilde Geert bovenal de mensen raken in hun diepste kern, hen de moed en vreugde laten terugvinden als ze die verloren zijn, en hen de liefde laten voelen die het Goddelijke voor ieder mens en ieder levend wezen koestert, en die Geert zelf in zijn jeugd ontdekt had. Ook wilde hij zijn eigen diepe band met Meester Morya delen met iedereen.

Samen met een handvol vrijwilligers en heel wat sympathisanten zetten wij - zijn vrouw Lydia en dochter Marie - deze opdracht verder!

Mayil publicaties
Geert en Lydia Geert en Marie op een beurs

Mayil vzw is een non-profit organisatie

"Mayil Publishing House" is de uitgeverij die sinds 1995 al het materiaal van Meester Morya publiceert. Begin 2012 werd de uitgeverij officieel een non-profit organisatie. Op Mayil.com vind je een ruime keuze aan Morya boeken, bezinningsboekjes, cd's en andere audio, kaartensets, werkboeken, een Spiritueel Dagboek en meer.

Naar de website van Mayil uitgeverij

Elke maand een inspirerende nieuwsbrief

Om met ons in contact te blijven, vraag het Mayil eNieuws aan. Elke volle maan ontvang je een spirituele bezinningstekst, samen met het laatste Morya-nieuws.

Mayil eNieuws: elke volle maan een bezinningstekst
Morya publicaties bij Mayil uitgeverij

Vrijwilliger worden of financieel steunen

Ben je fan geworden van het werk van Meester Morya en wil je heel graag meewerken of een steentje bijdragen? Neem een kijkje op de pagina ‘Meewerken’ of ‘Giften’ en neem contact op met ons!

Lees over het leven van Geert en zijn contact met Meester Morya

Levensverhaal

Maak kennis met enkele basisprincipes uit het werk van Meester Morya

Kennismaking

Bekijk video's met Geert (interview en telepathie) en met lezingen door Marie

Video's

Parels van inzicht, telkens met een leuke persoonlijke inleiding

Volle maan brieven