Podcasts

Op deze pagina vind je een kleine greep uit het omvangrijke en unieke levenswerk van Geert Crevits.

Alle telepathie met Meester Morya ontstond steeds als mondeling gesproken tekst, live opgenomen. Dit soort audio-materiaal is dus enkel beschikbaar in het Nederlands.

De aangename stem van Geert en de diepe wijsheid van Meester Morya die inzicht na inzicht naar voren brengt, zorgen voor een boeiende luister-ervaring.

Wil je graag offline luisteren? Klik dan met je rechtermuisknop op de play-knop en kies "Download audio"

Vrede in je hart

"Vrede is belangrijk, vrede in je hart. Daarom niet zozeer in de wereld. Als je het eens kan zijn met mensen, toon het dat je eens bent. En als je verschilt van idee, dan moet je dit niet opkloppen, maar weet, er is een onderliggende toon die je kan vasthouden" ... "Maak af en toe eens een kleine ceremonie, een klein lichtje. Brand een kaars. Maar als je een kaars brandt, denk aan je hart" ... "daar moet voor gevochten worden - dat mensen het makkelijk hebben in de wereld, om aan voedsel te komen, om aan onderwijs te komen, om aan hun ziel toe te komen, om aan hun geluk toe te komen." ... "Bewaak je woorden. Zet ze achter slot en grendel als ze niet mooi zijn." ...

Je hoort de algemene boodschap van Meester Morya uitgesproken door Geert Crevits in Oostmalle op 28 januari 2004. Deze tekst was de volle maan bezinning voor de nieuwsbrief van december 2022.

Lees de podcast

Vanuit de kracht van liefde

"Het is zeer belangrijk dat je durft stappen te zetten in jouw leven, dat je durft je eigen verantwoordelijkheden te nemen in je leven. Maar doe nooit te veel. Dat lijkt eigenaardig, want Ik zit jullie aan te moedigen om stappen te zetten en terzelfder tijd zeg Ik: doe nooit te veel." ... "Keuzes zijn belangrijk. Het is niet zo dat je dogmatisch moet denken van: één keer voor altijd, dat is niet zo." ... "Innerlijk is het zo dat je meestal als je stil wordt rond liefde, dat je raad weet." ... "Af en toe moet je kunnen de tijd nemen om bij iemand te zijn. Zonder dat leven van de ander te richten of te helpen richten."

Je hoort de algemene boodschap van Meester Morya uitgesproken door Geert Crevits in Beveren-Waas op 22 september 1999. Deze tekst was de volle maan bezinning voor de nieuwsbrief van februari 2022.

Lees de nieuwsbrief

Een nieuwe dynamiek

"Het kan zijn dat je in een strijd zit met jezelf" ... "Alleen al het vaststellen van een moeilijkheid in je eigen leven kan heel bijzonder zijn. Want eigenlijk niet veel mensen durven dit." ... "dan is het begin gemaakt van een grote evolutie" ... "Als je je eigen moeilijkheden aanvaardt zoals ze zijn en daardoor je eigen leven zoals het is, kom je sowieso in een duidelijkheid" ... "Je hoeft niet alles te doen, want er zijn fundamentele zaken die in jouw richting komen." 

Je hoort de algemene boodschap van Meester Morya uitgesproken door Geert Crevits in Ooike op 23 september 2006.

Lees de volledige tekst

Een licht worden voor anderen

"Doe een stap, een bewuste stap in richting van anderen om die ander te helpen." ... "Weet dat jullie gelukkige mensen kunnen en mogen zijn, zelfs op die aarde die het zo moeilijk heeft op dit moment. Men spreekt soms van een moeilijke tijd, een duistere tijd. Maar vergeet niet: er is ook licht, er is ook vreugde, er is ook contact mogelijk, misschien meer dan vroeger." ... "Want je doet iets voor iemand anders, maar je krijgt tienvoudig, honderdvoudig terug. Het is heel belangrijk dat je dit beseft, want op een ander niveau dan je denkt worden zaken geregeld. Het is op een hoger niveau dat het leven zijn vorm krijgt." 

Je hoort de algemene boodschap van Meester Morya uitgesproken door Geert Crevits in Brugge op 21 februari 2003. Deze tekst was de volle maan bezinning voor de nieuwsbrief van maart 2021.

Lees de nieuwsbrief

Wees nooit wanhopig

"Heb je een baaldag, of een periode die moeilijk is, of een gevoel dat je niet meer vooruit kan, blijf eerlijk tegenover jezelf, maar put jezelf niet uit." ... "God zorgt voor jou, wie je ook bent. En dit te beseffen is een heel belangrijk iets, want dan moet je niet zo nodig altijd je best doen" ... "God leeft jouw leven en jij kan je daar bewust van worden, steeds meer" ... "Ook al is het moeilijk en heel moeilijk, ook al ben je verdrietig, kijk naar je verdriet, maar weet, je bent niet jouw verdriet, je bent niet je lichaam. In wezen ben je eeuwig" 

Je hoort de algemene boodschap van Meester Morya uitgesproken door Geert Crevits in Ooike op 14 maart 2009.

Lees de volledige tekst

Kies om een buffer te zijn

"Als je van het minste wat in jouw richting komt kwaad wordt en uit je krammen schiet, dan kan het wel eens nog moeilijker zijn." ... "Als er mensen kwaad willen voor jou, ga daar niet in mee, betaal het niet op dezelfde manier terug, maar wees die buffer, sta in het licht van jouw hart en weet dat je een sterk en krachtig iemand bent." ... "niets is krachtiger dan een juiste spirituele houding en die kan je leren." ... "Het is dikwijls pas na jaren dat je begrijpt wat eigenlijk de betekenis is van bepaalde ervaringen, zelfs negatieve ervaringen" ... "het licht kan meer, één klein lichtje kan veel meer dan een grote kamer vol duisternis"

Je hoort de algemene boodschap van Meester Morya uitgesproken door Geert Crevits in Brugge op 18 februari 2006.

Lees de volledige tekst

Je kan alles aan

"Wanneer je kijkt naar mensen moet het zijn dat je rustig blijft bij alles wat ze doen. Dit is niet makkelijk, dat vraagt een zelfdiscipline." ... "Wanneer er moeilijkheden zijn in de wereld, in de maatschappij, in toestanden om je heen, dan is het zo dat je op de eerste plaats moet kunnen rekenen op jezelf, op je innerlijke kracht." ... "Als je rustig bent, kom je altijd vooruit" ... "Innerlijk is het zo dat je alles aankan. Welke ook de toestand is in het leven, je kan het aan en dat moet je je bewust worden." ... "In je eigen leven is het zo dat er testen zijn, dat er moeilijkheden zijn, en hoe rustiger je staat tegenover de moeilijkheden, hoe meer inzicht er komt in je eigen leven" ... "Er is een groot bewustzijn wat zich met jou bezighoudt en wat in jou wil indalen en dat kan alleen als je rustig, liefdevol en geduldig bent."

Je hoort de algemene boodschap van Meester Morya uitgesproken door Geert Crevits in Brugge op 16 oktober 1999.

Lees de volledige tekst

Een dag is zo voorbij

"Wie je ook bent, wat je ook doet: het leven is kort, verlies geen tijd. Dat wil niet zeggen dat je haastig moet zijn. Het wil niet zeggen dat je van alles moet doen. Het wil wel zeggen dat je dicht bij jezelf moet leven, en dat is een heel bijzonder iets." ... "Waar je ook bent, wat je ook doet, waar je ook mee bezig bent of in betrokken bent: als je leeft vanuit je hart vind je de weg, want dan komt er telkens licht in de dingen die je doet." ... "Je kan, zelfs in korte tijd, heel veel bereiken in jouw leven, maar je moet proberen de juiste houding aan te houden" 

Je hoort de algemene boodschap van Meester Morya uitgesproken door Geert Crevits in Waalre op 30 januari 1998. Deze tekst was de volle maan bezinning voor de nieuwsbrief van mei 2021.

Lees de nieuwsbrief

Als je het moeilijk hebt

"Er zijn bepaalde momenten dat de mens zich ellendig kan voelen, zelfs depressief." ... "Dan komt er een regelmaat in jouw leven en van daaruit is er een kleine vorm van herstel." ... "Ook is het zo dat als je regelmatig buitenlucht neemt, als je regelmatig naar buiten gaat, dat het dan een klein stukje beter gaat met je, want de natuur is helend" ... "wanneer je dus kijkt naar je moeilijkheden en je vindt dat het onoverzichtelijk grote moeilijkheden zijn, weet: er zijn dingen mogelijk in jouw leven die je niet voor mogelijk acht en die maken dat je leven toch goed komt, wie je ook bent, waar je ook bent." ... "Ook als je gezond en sterk bent en als je goed functioneert in de maatschappij, is jouw leven niet af" ... "je moet nooit denken dat je voor een muur staat, voor een afgrond." ... "Je moet ook weten dat de wereld goed is voor goede mensen. Dit is niet altijd duidelijk, maar je zal dat ervaren."

Je hoort de algemene boodschap van Meester Morya uitgesproken door Geert Crevits in Wichelen op 26 januari 1999.

Lees de volledige tekst
Video's met telepathie

Nog meer om te beluisteren

Op andere plekken op deze website vind je nog audio: Volle maan brieven met audio Beluister teksten bij de video's

Audio collectie bij Mayil

Om te koesteren

Mayil uitgeverij gaf verschillende Morya luister-cd's uit, twee volle maan boekjes met cd, en een luisterboek waarin Geert Crevits het eerste Morya Wijsheid boek voorleest. Ontdek ze en haal ze in huis via www.mayil.com

Ontdek alle Morya audio op Mayil.com