Januari 2015

Mayil eNieuws

Dierbare e-Nieuwslezers,

Het oude jaar maakt blij plaats voor een nieuw jaar, met nieuwe mogelijkheden, een nieuw begin, een nieuwe cyclus van seizoenen en momenten die jullie hopelijk kunnen inspireren, om de stap te zetten naar elkaar en naar jezelf, om de liefde in je hart te voelen en uit te drukken in wat je doet en om alles wat je doet te vullen met een doel... een doel dat schitterend is, dat bijdraagt aan het Licht van de Nieuwe Tijd, een doel dat heerlijk, origineel en vooral eigen aan jezelf is.

Met alle beste wensen voor 2015 vanwege Lydia, Marie en Laura

Meditatie ter gelegenheid van Nieuwjaar 2015 en de volle maan van 5 januari 2015

"Er is heel veel mogelijk op deze aarde en de liefde is een kracht, een energie, die voortdurend intenser kan worden. Het is een nieuwe tijd, een tijd van samenwerken, een tijd van groepen en verenigingen. Het is een tijd van opkomen voor het Zelf, een tijd van reiken naar de ziel; de goddelijke leiding die je kan vinden in je eigen hart.

Het is een tijd van wakker worden in dit bestaan, vooral op deze aarde. Laat je niet om de tuin leiden: het is een werk, het is niet iets wat gemakkelijk is. Het is niet iets wat beloofd wordt, waar de mens niets voor zal hoeven te doen. Integendeel, het is hard werken. Het is iets om bewust van te worden dat het iedere dag opnieuw duidelijk gemaakt moet worden.

Vrede speelt daarin een heel grote rol omdat ze een band schept tussen de mensen. Als je in een vrede kan leven voor jezelf, zal je de liefde een plaats geven in je eigen hart. Van daaruit word je bewust van de dingen die niet van deze aarde zijn. Je gaat dus verder dan je verstand en je geheugen een toekomst tegemoet die, samen met de jeugd, een nieuwe toekomst is. Er is heel veel mogelijk op dit moment op deze aarde.

Wat je werk ook is, probeer het te doen vanuit een nieuwe geest van vrede en samengaan. Ik zal jou altijd Mijn zegen geven wanneer je hem vraagt. Je zal zien dat je Mij op je weg vindt en Mij ontmoet waar je denkt dat je Mij niet kan ontmoeten. Je zal Mij ontmoeten en niet weten dat Ik het ben, maar op een bepaald moment zal je wel beseffen dat Ik het was. Het is zo dat Ik met je bezig ben en dat Ik je zal zegenen en troosten.

Je hoeft niet bang te zijn voor het leven. Weet dat je vooruit moet gaan. Als je met deze woorden rekening durft te houden, dan kom Ik op je weg. Als je deze woorden niet aanvaardt, is dat ook goed, dan is het jouw zaak. Dat kan allemaal. Maar je moet weten dat deze woorden je gegeven worden opdat je een gelukkig mens zou worden. Ik wil dat je dit geluk met Mij deelt en Ik wil dat je de liefde kent."

Meester Morya

Meester Morya

© Mayil.com, Geert Crevits - Bron:
“Morya Wijsheid 4: Vertrouwen in jezelf”
(uit hoofdstuk 7: 'De anderen en ik')

Morya Wijsheid 4: Vertrouwen in jezelf
  Terug naar de volle maan brieven