December 2020

Mayil eNieuws

Liefste eNieuws lezers, 

Onze uitgeverij bestaat deze maand precies 25 jaar en het contact met Meester Morya vierde eind november een 35-jarig jubileum. Zoveel moois waar we gelukkig mee kunnen zijn, en tegelijk een kleine ontnuchtering over het vele werk dat we nog voor de boeg hebben liggen. Gelukkig hebben we het vertrouwen dat Meester Morya ons bij elke stap helpt en bijstaat en dat het Goddelijke veel geduld heeft en precies op het juiste moment de dingen tot stand laat komen die mogen gebeuren. 

Meester Morya is een Meester die Zijn werk voor de aarde en de mensheid altijd onopvallend en met zachtheid uitvoert, maar je kan Zijn werkzame aanwezigheid wel opmerken en ervaren in je eigen leven. Onze nieuwjaarswens is voor elk van jullie dat je je eigen weg mag gaan en steeds het vertrouwen mag behouden dat je er nooit alleen voor staat en, zoals je kan lezen in de volle maan tekst hieronder: dat het leven goed is. 

Met al onze beste wensen voor 2021, 
Lydia, Marie en Laura

Meditatie voor de volle maan van 30 december 2020

Beluister de algemene boodschap van Hoorn (31 januari 2002):

Meester Morya,

“Het is zo dat je in een vertrouwen moet leren staan in het leven. Niet alles is leuk en niet in iedere richting, dat kan ook niet, maar je mag je vertrouwen niet verliezen. Want soms wordt dit getest door omstandigheden of door je medemensen of door je vader, je moeder, je kinderen, noem maar op…  

Maar iedere keer zijn er zaken die je kan begrijpen. En het is niet dat je buiten je vertrouwen moet gaan want je leven gaat vooruit en ieder moment is belangrijk. Of het nu voor gaat of tegen, je moet weten dat je eruit leert en het is vooral de grote les om gelijkmoedig te zijn, die belangrijk is. Gaat het goed? Okay, zoveel te beter want je hele leven zou goed moeten kunnen gaan. Maar gaat het tegen, aanvaard het en leer eruit en weet wel: niet alles kan op ieder moment. Want er zijn energieën die daarin een rol spelen, er zijn mensen die daarin een rol spelen. Er zijn toestanden... maar innerlijk sta je daarboven, en dat moet je leren. Zelfs de sterren kunnen jouw leven niet plooien als je innerlijk rustig bent. 

Je moet weten dat er vanuit je ziel een enorme kracht is die alles aankan en die jou boven de wetten stelt. Dus met andere woorden als je eerlijk bent met jezelf dan vind je altijd je weg en dan kom je altijd in de goede dingen. Het duurt soms een tijdje omdat er ebbe is of vloed, omdat dingen tegengaan of meegaan. Maar dit is oppervlakkig gezien. Innerlijk is er een groei, een fantastische groei en binnen die aandacht kan je altijd vooruit.  

Probeer het Goddelijke in je leven te betrekken op eenvoudige momenten: als je rustig bent, dat je dan even aan God denkt. Dan geef je God de toestemming om jouw leven als het ware te inspireren. Dat is een groot moment. Want in de diepte, in de kern van jouw leven is er een waarachtigheid die meetrilt met de stem van God, met het innerlijke van het heelal, met het innerlijke van de kosmos. Op bepaalde momenten zal je dit ervaren. En het is vooral wanneer je eerlijk bent met jezelf dat je in die toestand komt, dat je in dat diepe gevoel komt, in dat waarachtige.  

Weet dat je in een vertrouwen vooruit kan gaan op elke weg. Want er is geen weg die bepaald is voor jou, die je moet gaan. Je zou kunnen denken: we zijn niet vrij, we mogen niet doen wat we willen. Maar als je innerlijk rustig bent, kan je alles en kan je iedere weg gaan. Want het is dat er een openheid is, een heerlijkheid, maar je moet wel leven vanuit de liefde van je hart, vanuit de intuïtie van je bestaan, dan kom je in de juiste dingen en niet één keer maar voortdurend. En de hele rompslomp van situaties draait om je heen. En het is wel dat je dan in je centrum komt, in je kracht, in de goede dingen van het bestaan en dat je leert op een ongelooflijke manier.  

Maar de grootste les is die gelijkmoedigheid en dat diepe gevoel van erkentelijkheid omdat je weet dat het leven goed is. En dat is iets uitzonderlijks, omdat je oppervlakkig kan denken: het is allemaal verkeerd; de wereld is verkeerd, de mensen zijn verkeerd, de politiek is verkeerd, alles is verkeerd. Maar innerlijk weet je dat er een andere weg is die je kan gaan en dat er een weg is van vrede, van licht, van eenvoud, van kracht. 

Er zijn heel veel mogelijkheden in je leven. Het is niet dat je bang moet zijn. Je wordt geholpen op iedere weg. Met andere woorden wat je ook doet, welke ook de richting is die je wil gaan, als je bidt, word je geholpen. En er is niet zoiets als een streng beleid die je aan jezelf moet opleggen om er onder te kraken, ook niet als het moeilijk is. Probeer in je vertrouwen vooruit te gaan en weet dat je goede mensen bent en dat er diepe bedoelingen zijn in jouw leven die je kan leren kennen. Het is niet dat het fout zal gaan in jouw leven. Heb vertrouwen.”

Meester Morya

Meester Morya

© Mayil.com, Geert Crevits - Bron: algemene boodschap van de telepathie-avond in Hoorn, NL, op 31 januari 2002.

  Terug naar de volle maan brieven