Vraag & antwoord

Liefde & relaties

Mijn partner en ik zijn al vele jaren samen. Hoe breng ik de vreugde terug in onze relatie?

uit “Morya Wijsheid 6: Ontmoeting met Engelen”
(Geert Crevits) © Mayil.com

Wanneer je een goede wil hebt, wanneer je iets tot stand wil brengen wat goed is, dan zal je altijd contact zoeken met mensen. Met goede wil kom je nergens tenzij je met de medemens in contact komt, en wanneer je met twee in een bepaalde verhouding staat die juist is, dan beleef je de goedheid daarin.

Het is prachtig wanneer de mens in zichzelf gelovend, in zichzelf vertrouwend, open kan staan voor zijn medemens en het goede kan zoeken samen met zijn medemens. Dan komt zoveel tot stand dat je als het ware het licht kan ervaren dat daarin aanwezig is. Wanneer twee mensen aanwezig zijn met goede wil, dan kan je de vonken zien overgaan van de een naar de ander, dan wordt er licht geboren en uitgewisseld en dan kan men heel zeker de aura voelen en van de een en van de ander. Probeer dit te ervaren.

Wanneer twee mensen aanwezig zijn met goede wil, dan kan je de vonken zien overgaan van de een naar de ander, dan wordt er licht geboren en uitgewisseld

Het is een goede oefening om wanneer je bij mensen bent, te proberen het goede te bereiken met deze medemensen. Dan zal je zien dat je spontaan wordt in wat je te zoeken hebt en dat je spontaan wordt in wat je te ontvangen hebt. Dan is er een grote uitwisseling.

Mensen die gehuwd zijn of een relatie hebben met elkaar, zouden dit moeten kunnen beseffen. Dan kan er een vreugde komen in hun relatie en die zal anders zijn dan wanneer ze alleen maar bij elkaar zijn om bijvoorbeeld bepaalde dingen te beleven die ze dan willen beleven, maar die niet met goedheid te maken hebben.

Wanneer mensen beiden goed ingesteld zijn en het goede willen beleven, dan komt er een vermenging in de aura’s die ook een uitzuivering teweegbrengt in diezelfde aura’s en dan komen deze mensen open voor zoveel meer.”

Het is een goede oefening om wanneer je bij mensen bent, te proberen het goede te bereiken met deze medemensen

Meester Morya

Meester Morya

Geert Crevits © Mayil.com
Bron: “Morya Wijsheid 6: Ontmoeting met Engelen”
uit hoofdstuk 4: ‘Samenwerking met de Engelen’

Morya Wijsheid 6: Ontmoeting met Engelen